over ons

Opgericht in 2022

Gym Division

Gym Division is opgericht in 2022 met als doel: individuen begeleiden op hun reis naar een gezonder en fitter leven. 

Onze studio straalt exclusiviteit uit en we moedigen atleten aan om tot het uiterste te

gaan en het beste uit hun training te halen. Bij Gym Division hebben we een breed scala aan fitnessapparatuur van het gerenommeerde merk Nautilus, dat voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Hugo

Mijn naam is Hugo en sporten is altijd
een van mijn favoriete bezigheden
geweest. Maar vier jaar geleden
ontwikkelde ik een enorme passie voor
fitness, wat mij de mogelijkheid heeft
gegeven om van mijn passie mijn werk
te maken. Ik ben ontzettend dankbaar
hiervoor. Mijn doel is om zoveel
mogelijk mensen te inspireren met
het belang van regelmatige lichaams-
beweging, vooral krachttraining.
Hoewel de fysieke mijlpalen die in mijn
studio worden bereikt geweldig zijn, is
wat me echt motiveert de mentale
groei die mijn cliënten ervaren tijdens
hun traject.

Syl Bormans
Syl Bormans
2023-10-15
Vriendelijke jongens, erg veel oog voor detail wat betreft techniek, voeding, en levensstijl. Mooie (kleine) gym met alles wat je nodig hebt. Apparaten van erg goeie kwaliteit wat het training erg aantrekkelijk maakt. Zeker een aanrader voor personal training door de erg persoonlijke aanpak en door de vele kennis op het gebied van sporten, training, voeding, slaap, etc.
Sterre Peeren
Sterre Peeren
2023-10-12
Ik had het voorrecht om een personal training bij Gym Division te volgen, en ik kan met alle enthousiasme zeggen dat het een uitstekende ervaring was! Bij Gym Division werd er diepgaand gekeken naar verschillende aspecten die cruciaal zijn voor spiergroei (mijn doel). Wat me meteen opviel, was hoe serieus mijn doelen genomen werden en ik op alle mogelijke manieren ondersteund werd. Bovendien was Hugo (de trainer bij Gym Division) altijd bereid om al mijn vragen te beantwoorden en gaf hij me waardevol advies.Hugo neemt de tijd om de techniek van elke oefening grondig uit te leggen, wat echt hielp om mijn vorm te verbeteren en blessures te voorkomen. Tot slot heb ik ook een trainingsschema toegereikt gekregen die past bij mijn levensstijl en doelen.De gym zelf is klein, overzichtelijk en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Dit creëert een ideale omgeving om te trainen en je te concentreren op je doelen. Kortom, mijn ervaring bij Gym Division was top en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die serieus personal training wilt.
Stan Geurtjens
Stan Geurtjens
2023-10-09
Vandaag een training gevolgd by Gym Division met Hugo. Zijn enthousiasme en expertise waren indrukwekkend en de sportschool zelf is prachtig. Zeker een aanrader!
danique kuijt
danique kuijt
2023-09-08
Ik heb 12 keer personal training gehad bij Hugo. Het is me heel erg goed bevallen, oprechte aandacht en veel kennis over het vak. Ik zou het iedereen aanraden!
Nobs Kuijt
Nobs Kuijt
2023-09-08
Hugo heeft ons goed geholpen bij de personal training. Gaf goede tips en fijne oefeningen waar je iets aan had!
Luuk Flos
Luuk Flos
2023-07-26
Gym Division is een fijne en rustige gym, waar persoonlijke begeleiding voorop staat. In de kleine, maar mooie en overzichtelijk ruimte is alles aanwezig voor een uitgebreide training. Hugo heeft voor mij een persoonlijk plan gemaakt voor conditie en gewichtsafname. Na 8 weken ben ik 10 kilo kwijt en heb ik mezelf weten te overtreffen. Hij is erg nabij bij de 1 op 1 trainingsmomenten en daagt je uit het onderste uit de kan te halen. Voor mij werkt het tot nu toe!
Flip Ewals
Flip Ewals
2023-07-20
Ik ben begonnen bij Gym Division voor hulp bij het droogtrainen en om extra kennis op te doen over alles wat met fitness te maken heeft. De hulp was erg goed en dat was te zien in het behaalde resultaat. Ik zou het zeker aanraden!
FINN Van De Ven
FINN Van De Ven
2023-07-20
Mijn ervaringen met gym division zijn alleen maar positief. Ik heb goeie begeleiding gekregen en kon terecht met mijn vragen over bepaalde oefeningen. Je sport bij gym division met fatsoenlijk apparatuur in een fijne en ruimtelijke sportruimte. Hierdoor heb ik mijn traject met meer dan succes kunnen afronden.
Niels Drittij
Niels Drittij
2023-06-05
Goede begeleiding, fijne omgeving en een mooi programma gekregen.De laagdrempeligheid zorgde ervoor dat ik snel veel vragen kon stellen via whatsapp