aanbod

een traject op maat dat bij jou doel past

Personal training

Bij Gym-Division begrijpen we dat de ware essentie van een buitengewone fitnesservaring niet alleen wordt bepaald door de apparatuur, maar vooral door de mensen die je begeleiden op je reis naar een gezonder en fitter leven. Onze trainers zijn de ruggengraat van onze gemeenschap, en ze zijn gedreven door een gedeelde passie om het beste uit iedereen te halen. Wat de trainers van Gym Division Venlo uniek maakt, gaat verder dan hun professionele certificeringen en ervaring. Het is hun toewijding aan persoonlijke groei, voortdurende educatie en het opbouwen van waardevolle connecties met onze leden. Onze trainers geloven in het creëren van een ondersteunende omgeving waarin iedereen, ongeacht hun niveau of achtergrond, wordt aangemoedigd om te streven naar hun beste zelf.

personal training

44,00 Per training

vanaf prijs
  •  

Duo training

33,00 Per training

vanaf prijs
  •  
een traject voor een kleine groep met hetzelfde doel

Small group personal training

Bij Gym-Division geloven we in de kracht van gemeenschap en het bereiken van doelen als een team. Daarom bieden we Small Group Training – een dynamische en motiverende benadering van fitness waarin je samen met gelijkgestemde individuen kunt trainen en groeien. Small Group Training gaat verder dan individuele workouts; het biedt de voordelen van persoonlijke begeleiding gecombineerd met de energie van een groep. Onze ervaren trainers leiden de sessies en zorgen ervoor dat elke deelnemer aandacht krijgt en op hun eigen niveau wordt uitgedaagd. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Small Group Training past zich aan jou aan. Wat maakt Small Group Training zo uniek? Het is de onderlinge steun en motivatie die voortkomt uit het delen van een fitnesservaring met anderen. Je stimuleert elkaar om net dat beetje extra te geven, om obstakels te overwinnen en om door te zetten wanneer het zwaar wordt. De groep wordt een bron van inspiratie en kracht, waardoor je verder kunt gaan dan je voor mogelijk had gehouden.
Syl Bormans
Syl Bormans
2023-10-15
Vriendelijke jongens, erg veel oog voor detail wat betreft techniek, voeding, en levensstijl. Mooie (kleine) gym met alles wat je nodig hebt. Apparaten van erg goeie kwaliteit wat het training erg aantrekkelijk maakt. Zeker een aanrader voor personal training door de erg persoonlijke aanpak en door de vele kennis op het gebied van sporten, training, voeding, slaap, etc.
Sterre Peeren
Sterre Peeren
2023-10-12
Ik had het voorrecht om een personal training bij Gym Division te volgen, en ik kan met alle enthousiasme zeggen dat het een uitstekende ervaring was! Bij Gym Division werd er diepgaand gekeken naar verschillende aspecten die cruciaal zijn voor spiergroei (mijn doel). Wat me meteen opviel, was hoe serieus mijn doelen genomen werden en ik op alle mogelijke manieren ondersteund werd. Bovendien was Hugo (de trainer bij Gym Division) altijd bereid om al mijn vragen te beantwoorden en gaf hij me waardevol advies. Hugo neemt de tijd om de techniek van elke oefening grondig uit te leggen, wat echt hielp om mijn vorm te verbeteren en blessures te voorkomen. Tot slot heb ik ook een trainingsschema toegereikt gekregen die past bij mijn levensstijl en doelen. De gym zelf is klein, overzichtelijk en uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Dit creëert een ideale omgeving om te trainen en je te concentreren op je doelen. Kortom, mijn ervaring bij Gym Division was top en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die serieus personal training wilt.
Stan Geurtjens
Stan Geurtjens
2023-10-09
Vandaag een training gevolgd by Gym Division met Hugo. Zijn enthousiasme en expertise waren indrukwekkend en de sportschool zelf is prachtig. Zeker een aanrader!
danique kuijt
danique kuijt
2023-09-08
Ik heb 12 keer personal training gehad bij Hugo. Het is me heel erg goed bevallen, oprechte aandacht en veel kennis over het vak. Ik zou het iedereen aanraden!
Nobs Kuijt
Nobs Kuijt
2023-09-08
Hugo heeft ons goed geholpen bij de personal training. Gaf goede tips en fijne oefeningen waar je iets aan had!
Luuk Flos
Luuk Flos
2023-07-26
Gym Division is een fijne en rustige gym, waar persoonlijke begeleiding voorop staat. In de kleine, maar mooie en overzichtelijk ruimte is alles aanwezig voor een uitgebreide training. Hugo heeft voor mij een persoonlijk plan gemaakt voor conditie en gewichtsafname. Na 8 weken ben ik 10 kilo kwijt en heb ik mezelf weten te overtreffen. Hij is erg nabij bij de 1 op 1 trainingsmomenten en daagt je uit het onderste uit de kan te halen. Voor mij werkt het tot nu toe!
Flip Ewals
Flip Ewals
2023-07-20
Ik ben begonnen bij Gym Division voor hulp bij het droogtrainen en om extra kennis op te doen over alles wat met fitness te maken heeft. De hulp was erg goed en dat was te zien in het behaalde resultaat. Ik zou het zeker aanraden!
FINN Van De Ven
FINN Van De Ven
2023-07-20
Mijn ervaringen met gym division zijn alleen maar positief. Ik heb goeie begeleiding gekregen en kon terecht met mijn vragen over bepaalde oefeningen. Je sport bij gym division met fatsoenlijk apparatuur in een fijne en ruimtelijke sportruimte. Hierdoor heb ik mijn traject met meer dan succes kunnen afronden.
Niels Drittij
Niels Drittij
2023-06-05
Goede begeleiding, fijne omgeving en een mooi programma gekregen. De laagdrempeligheid zorgde ervoor dat ik snel veel vragen kon stellen via whatsapp
online begeleiding bij jouw doelen

Online coaching

Bij Gym-Division begrijpen we dat drukke schema’s en geografische beperkingen soms in de weg kunnen staan van je fitnessdoelen. Daarom bieden we Online Coaching – een revolutionaire benadering van fitnessbegeleiding die je in staat stelt om overal ter wereld toegang te krijgen tot professionele begeleiding en ondersteuning.

Online Coaching is meer dan alleen maar een programma; het is een gepersonaliseerde fitnesservaring op maat gemaakt voor jouw unieke behoeften, doelen en omstandigheden. Met de nieuwste technologieën kunnen we je voorzien van deskundig advies, trainingsschema’s en voedingsbegeleiding, allemaal op afstand.

Hoe werkt Online Coaching bij Gym-Division? Het begint met een diepgaande evaluatie van je doelen, fysieke capaciteiten en eventuele beperkingen. Op basis van deze informatie stelt je coach een aangepast trainingsprogramma op dat past bij je levensstijl en beschikbaarheid. Dit programma kan variëren van krachttraining en cardio-oefeningen tot flexibiliteitstraining en meer.

_DSC5204

Gratis intake

Vul het contactformulier in, wij nemen z.s.m. weer contact met u op
Contact gegevens